Close

Politika privatnosti

Ko smo mi

Naša adresa web mesta je: http://www.mastramix.com.

Koje lične podatke skupljamo i zašto ih skupljamo

Komentari

Kada posetioci ostave komentare na web mestu, skupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare kao i IP adresu posetioca i nisku user agent njegovog pregledača weba za pomoć u otkrivanje nepoželjnog.

Anonimizovana niska napravljena od vaše adrese e-pošte (takođe nazvana i heš) može biti dostavljena usluzi Gravatar da bi se videlo da li je koristite. Politika privatnosti usluge Gravatar je dostupna ovde: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša slika profila je vidljiva javnosti u smislu vašeg komentara.

Sadržaj

Ukoliko otpremate slike na web mesto, trebalo bi da izbegavate otpremanje slika sa ugnežđenim podacima lokacije (EXIF GPS). Posetioci web mesta mogu da preuzmu i izvuku podatke o lokaciji sa slika sa web mesta.

Obrasci za kontaktiranje

Kolačići

Ukoliko ostavite komentar na našem web mestu, možete se izuzeti od snimanja svog imena, adrese e-pošte i web mesta u kolačićima. Oni su zbog vaše udobnosti tako da ne morate da ponovo popunjavate svoje detalje kada ostavite drugi komentar. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ukoliko imate nalog i prijavite se na ovo web mesto, postavićemo privremeni kolačić za određivanje da li vaš pregledač weba prihvate kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se nakon vašeg zatvaranja pregledača weba.

Kada se prijavite, takođe ćemo postaviti nekoliko kolačića da bismo sačuvali informacije prijavljivanja i vaše izbore prikaza ekrana. Kolačići prijavljivanja traju dva dana, a kolačići mogućnosti ekrana traju godinu dana. Ukoliko izaberete „Zapamti me“, vaša prijava će trajati dve sedmice. Ukoliko se odjavite sa svog naloga, kolačići prijavljivanja biće uklonjeni.

Kada uredite ili objavite članak, dodatni kolačić će biti sačuvan u vašem pregledaču weba. Ovaj kolačić ne uključuje lične podatke i samo određuje ID članka koji uređujete. Ističe nakon jednog dana.

Ugnežđeni sadržaj sa drugih web mesta

Članci na ovom web mestu mogu da sadrže ugnežđeni sadržaj (npr. video snimke, slike, članke, itd). Ugnežđeni sadržaj sa drugih web mesta se ponaša na potpuno isti način kao da je vaš posetilac posetio drugo web mesto.

Ta web mesta mogu da pokupe podatke o vama, koriste kolačiće, ugnezde dodatno praćenje od strane treće strane i nadgledaju vašu interakciju sa tim ugnežđenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa ugnežđenim sadržajem ukoliko imate nalog i prijavljeni ste na to web mesto.

Analitika

Sa kim delimo vaše podatke

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ukolkiko ostavite komentar, taj komentar i njegovi meta podaci se čuvaju neograničeno. Ovo je zato da bismo prepoznali i automatski odobrili sve komentare koje uslede umesto da ih držimo u redu za pregled.

Za korisnike koji se registruju na vaše web mesto(ukoliko ih ima), takođe čuvamo lične informacije koje dostave u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu da vide, urede ili obrišu lične podatke bilo kada (izuzev što ne mogu da promene svoje korisničko ime). Upravnici web mesta takođe mogu da vide i urede te informacije.

Koja prava imate u odnosu na vaše podatke

Ukoliko imate nalog na ovom web mestu, ili ste ostavili komentare, možete da zahtevate da primite datoteku sa izvezenim ličnim podacima koje držimo o vama uključujući bilo koje podatke koje ste nam dostavili. Takođe možete da zahtevate da obrišemo bilo koje lične podatke koje držimo o vama. To ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni da držimo zbog administrativnih, pravnih ili bezbednosnih razloga.

Gde šaljemo vaše podatke

Komentari posetilaca mogu da budu provereni kroz uslugu automatskog prepoznavanje nepoželjnih.

Vaše informacije za kontaktiranje

Dodatne informacije

Kako štitimo vaše podatke

Koje postupke imamo u slučaju curenja podataka

Od kojih trećih strana primamo podatke

Koje automatsko donošenje odluka i/ili profilisanje radimo sa korisničkim podacima

Zahtevi za obelodanjivanjem regulisane industrije